Do końca zycia zapamietam.......... Strona: 3

Dodano: 2006-12-22 02:29

do końca życia zapamiętam ostatnie 2 dni... ktore mocno zapisały kartki w moim zyciorysie........
Utrata Kogoś Kogo Kochałam........ i Cios w plecy..... Bo Strzaliczek Też stracił Swoją Miłość........ jak razem cierpieć to razem......
Ciężko..... oj Ciężko.....

Dodano: 2006-12-22 12:04

hipokryzja w najczystszym tego słowa znaczeniu na forum klasy i szkoły......

Dodano: 2006-12-22 12:13

Dzisiejszą Wigilie klasową...

Pani nas zostawiła bo musiała pujść do innej klasy, więc tak...
chłopacy przewracają stoły na dwóch końcach klasy i zaczynają bitwę na ciastka i ciasto.
wszystko fruwa.
ja wzięłam świece ze świecznikami idę pod biurko nauczyciela i zaczynam się bawić ogniem.
ach nie grzeczne ze mnie dziecko :twisted:.
dziewczyny plotkują za którymś z przewróconych stołów...
ogółem harmider...
i nagle nauczycielka wchodzi...
nie chce pisać co było później :twisted:.

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Dodano: 2006-12-22 12:18

właśnie.... wigilia klasowa...... to się nazywało przeżycie...... mało nie dostałam znowu tego czegoś od nerwów..... rękę się kurwie zachciało podawać..... opłatkiem dzielić..... żeby jej w gardle stanął!

Dodano: 2006-12-22 12:21

taaa...
u nas tak samo.
na początku opłatek, prezenty, apóźniej nawalanka z ciastek.
kolendy chciała śpiewać. łech.
dobrze, że później poszła.

nie przeżyłabym tego gdy kazała mi śpiewac kolendy etc.
dobrze że jeszcze nie rozmawiała o tym jak Trzej Królowie... i tak dlaej czyli "krótka" historia Bożego Narodzenia...

Dodano: 2006-12-22 12:23

kolędy..... grrrrrr..... :evil: :evil: :evil:

Dodano: 2006-12-22 12:24

taaa one są straszne. grrr...

Dodano: 2006-12-22 12:25

do końca życia zapamietam mojego kochanego kotka, który odszedł w lipcu.....

Dodano: 2007-01-02 01:22

do końca życia zapamiętamzbyt piękne chwile, które zbyt szybko minęły i już pewnie nie wrócą...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2007-01-02 16:18

do końca życia zapamiętam banany na przejażdżce i pijanych "nie jak świnia... jak prosiaczek" :lol:

Dodano: 2007-01-02 17:20

Do końca zycia zapamietam Sylwestra 2006/2007 :D jak narazie najleprza impreza na jakiej bylam no a moze jednak nie...

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2007-01-06 00:36

a ja do końca życia zapamiętam kolejną nauczkę - nie ufać

Dodano: 2007-01-06 14:22

8O moja chrzestna myśli.... 8O

Dodano: 2007-01-19 15:20

Do końca życia zapamiętam... to wczorajsze płókanie żoładka Bleeeeee

Dodano: 2007-01-19 18:24

ten wzrok "przyjaciółki", osoby której kiedyś ufałam bezgranicznie, tryumfujący, że jakaś kurwa różowa pierwszy raz coś dobrze powiedziała a ja leżałam na wpół nieprzytomna na ławce... miło górować nad ledwo dychającymi, nie? i tak sobie na nich spozierać....

Dodano: 2007-01-20 00:46

Do końca zycia zapamiętam aby nikomu nie ufać.
Miałem nie dawno taką sytuację dzięki , której szeroko otworzyłem oczy i teraz wiem , że niema takiej osoby na świecie , której mógł bym zaufać.

Dodano: 2007-01-20 01:49

witaj w klubie,GAD

Dodano: 2007-01-20 01:49

Do konca zycia zapamietam "przyjaciolke" ktora nie umiala nia byc mysle ze sie starala, ale jej nie wyszlo... smutno bez niej.. smutno z nia.... i co tu zrobic?

Dodano: 2007-01-20 14:00

Miałam tak ze swoim ostatnim chlopakiem ale wkoncu i z nim i bez niego bylo tak samo.. ale tez go niezapomne.. Przyjacioł się niezapomina bo moze nie najlepsi ale zawsze przyjaciele...
A ja do końca zycia zapamiętam wczorajszy wieczór w kinie :D Byłam na jakims horrorze a polałam się ze śmiechu, potem z kolezanką przeczągałam się przez kilka żędów zeby wystraszyc kumpli przed nami :twisted: A potem tak się smiałyśmy ze dziwnym trawem poznałyśmy wszystkich ludzi z sali :twisted: :D

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Dodano: 2007-01-20 15:46

dzisiaj zaczęłam spełniać swoje marzenia.... jeszcze tylko złapię jakiegoś faceta i mnóstwo zbereźności sobię zafunduję :twisted: ale trzeba pamiętać na zawsze pierwszy dzień spełniających się marzeń... :D

Dodano: 2007-01-23 00:42

Pierwszego Woodstocku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dodano: 2007-01-23 09:53

GAD napisał(a):
Do końca zycia zapamiętam aby nikomu nie ufać.
Miałem nie dawno taką sytuację dzięki , której szeroko otworzyłem oczy i teraz wiem , że niema takiej osoby na świecie , której mógł bym zaufać.

GAD nie zawsze sie zgadzam z tym, co piszesz... Ale tutaj zgadzam sie w 100%. Mam podobnie. Ja mam 5 zaufanych osob i stwierdzam, ze nikt wiecej nie jest mi potrzebny. Bo jak pomagam komus 1,5 roku w niemal wszystkim, a za powiedziekowanie slysze, ze jestem szmata, to dzieki wielkie za taka znajomosc..
Endra, mowi sie, ze "Ktos, kto przestal byc przyjacielem, nigdy nim nie byl". Kims takim nie warto sie przejmowac. Szkoda czasu, humoru i lez.

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Dodano: 2007-01-23 15:27

Do końca życia zapamiętam... kiedy mój Brat Astarot ma urodziny :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-01-23 18:29

Mojego pierwszego wypalonego peta
Ryśka Riedla
Szkoły Zawodowej
Pierwszego koncertu na którym byłem i na którym grałem
Pierwszej gorzoły
no i chyba narazie tyle tego napewno niezapomne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-01-24 09:34

SAmy napisał(a):
powiedziekowanie slysze, ze jestem szmata, to dzieki wielkie za taka znajomosc..
Endra, mowi sie, ze "Ktos, kto przestal byc przyjacielem, nigdy nim nie byl". Kims takim nie warto sie przejmowac. Szkoda czasu, humoru i lez.

do końca życia nie zapomnę... właśnie tych łez...

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło